EurotaxVIN

KAPCSOLAT

  • Értékesítés telefon:

    +36 1 701 17 50

  • sales@eurotax.hu

Az EurotaxVIN az EurotaxValue és az EurotaxValueExpert programhoz rendelhető kiegészítő szolgáltatás, amelynek segítségével személy- és kishaszon-gépjárművek, terepjárók pontosabb és gyorsabb keresését teszi lehetővé alvázszám alapján.

Ez nagyban elősegíti a jármű használt piaci értékelését és a javítási költségkalkuláció elkészítését.

A rendszer az alvázszámot közvetlenül a gyártótól is lekérdezheti, ekkor a visszakapott adatok teljes megfeleltetésre kerülnek az Eurotax rendszerben az Eurotax pontos magyarországi adatbázisával.

Ez azt jelenti, hogy automatikusan meghatározásra kerül a jármű Eurotax kódja, a forgalomba helyezés ideje, külön-külön a széria- valamint a rendelt extratartozéka is az egykori új árakkal együtt. Ezt követően mind a jármű használt piaci értékelése, mind a javítási költségkalkulációja az alvázszám alapján beazonosított kritériumokkal pontosan és gyorsan elvégezhető.

Alvázszám alapú beazonosítás minden Magyarországon hivatalos importőr által forgalmazott gépjárműre elérhető, viszont közvetlen a gyárból való lekérdezés csak bizonyos márkákra érvényes. A gyártók bekapcsolása a rendszerbe folyamatos. Az alkalmazásban a 2007. utáni járműpark közel 80%-a került lefedésre gyártói információkkal.

Az EurotaxVIN külön, darabszám alapú előfizetéssel használható az EurotaxValue illetve az EurotaxValueExpert programmal együtt.

forecast-vehicle-selection
forecast-1
  • Termék előnyök