l Autovista Magyarország Kft. » EurotaxVIN

EurotaxVIN

KAPCSOLAT

  • Értékesítés telefon:

    +36 1 469 30 68

  • sales@eurotax.hu

Online alkalmazás, mely autók alvázszámának közvetlen gyári lekérdezését teszi lehetővé. Az EurotaxVIN lehetővé teszi a járművek alvázszám alapján történő egyértelmű beazonosítását. A rendszer az alvázszámot közvetlenül a gyártótól kérdezi le, így a visszakapott adatok teljes megfeleltetésre kerülnek az Eurotax rendszerben. Ez azt is jelenti, hogy automatikusan meghatározásra kerül a jármű Eurotax kódja, külön-külön a széria- valamint a rendelt extratartozéka is az egykori új árakkal együtt. Ezt követően mind a jármű használt piaci értékelése, mind a javítási költségkalkulációja az alvázszám alapján beazonosított kritériumokkal pontosan és gyorsan elvégezhető.

Az EurotaxVIN elérhető WeTax online keretprogramunkon belül úgy, mint az EurotaxIdent (az Eurotax alvázszám és motorszám adatbázisa) a gépjármű értékeléshez (ÉRTÉKELÉS) és a javítási költségkalkulációhoz (KALK).

Az EurotaxVIN online programban a következő gyártók adatbázisa érhető el:

Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, DS, Fiat, Ford, Lancia, Mercedes-Benz, Mini, Opel, Peugeot, Seat, Škoda, Smart, Volkswagen. A további gyártók bekapcsolása a rendszerbe folyamatos.    

  • Termék előnyök